MAN &
BEARD
SOCIETY

Passie voor het vak

In onze barbierzaak geven we mannen een plek waar ze zichzelf kunnen zijn. Kevin & zijn team zijn professionals die je met militaire precisie onder handen nemen. Ze maken er een erezaak van om je volledig te resetten zodat je weer helemaal scherp staat.

Kevin Vanrobaeys Man & Beard Society Ypres

Kevin
de militair die zich tot barbier omschoolde

Dat ik ooit barbier zou worden, stond in de sterren geschreven. De vonk sloeg al over tijdens mijn carrière bij defensie. Mijn collega’s kwamen bij me aankloppen om hun baard en haren te laten verzorgen. Toen ik Deborah leerde kennen was de puzzel compleet. Ik ruilde mijn carrière als militair in en stapte met Deborah in een nieuw verhaal. Samen volgden we opleidingen en begonnen we luidop te dromen over wat Schön vandaag is.

Mijn militaire vorming heeft me mede gekneed tot de barbier die ik ben. Ik heb het voor strak afgewerkte coupes, hou van verfijning en van een verzorgde look in het algemeen. In mijn vakgebied kom ik tot rust, ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om te ontspannen na een drukke werkdag. Die rust wil ik doorgeven.

Knippen

Knippen

We stylen je haar en sturen je stralend op pad.

 

  • Herensnit €26
  • Tondeuse €15

 

Trimmen

Trimmen

We trimmen je baard en zorgen ervoor dat je weer tiptop bent.

 

  • Trimmen €10
Baardverzorging

Baardverzorging

We geven je baard de beste verzorging met de beste ingrediënten.

 

  • Baardverzorging €10
Classics<br>baardverzorging

Classics
baardverzorging

Met deze baardverzorging ga je voor de ultieme barbierervaring.

 

  • Italian Shave €35
  • Bijwerken volle baard/ trimmen €25
  • Korte stoppelbaard / trimmen €15
Cadeaubon

Cadeaubon

Een cadeaubon van Schön is altijd een goed idee! Je kiest zelf wat je geeft. Een bedrag, een beautybehandeling of een workshop. Kom langs en vraag ernaar, wij helpen je graag een smile op iemands gezicht toveren.