Onze droom

Met Schön is onze droom uitgekomen. Het begrip ‘kapper’ naar een hoger niveau tillen en een platform voor nieuw talent creëren. Wij zijn een kapsalon en een school verenigd onder één dak. Het perfecte huwelijk, de ‘match made in heaven’ tussen haar, make-up en styling. Wij bieden totaalbeleving in een stijlvol kader in een warme, huiselijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Het pand

Het pand

Ons historisch pand in hartje Ieper is beschermd erfgoed. Het gebouw dateert van 1892. Ooit was het een coöperatieve winkel vol bedrijvigheid: ‘De Spaarzaamheid’. Een bonte verzameling van mensen van allerlei slag en een komen en gaan van klanten en werknemers. Diezelfde bruisende sfeer brengt Schön terug. We renoveerden het pand tot een ideale setting om tot rust te komen en te genieten. In onze binnentuin is het záaalig zitten op ons terras.

Onze producten

Onze producten

Schön is een duurzaam kapsalon. We hechten veel belang aan de kwaliteit van onze producten. Van kleurmiddelen, tot shampoos en extensions. Wij werken enkel met de beste ecologische producten en leveranciers. Veganistisch en cruelty free. Ons aanbod is een zorgvuldig samengestelde selectie van luxueuze, doeltreffende producten boordevol hoogwaardige ingrediënten om jou te verwennen.

Afspraak

Afspraak

Omdat we graag tijd nemen voor onze klanten, werken we het liefst op afspraak. Alleen zo kunnen we onze klanten de best mogelijke ervaring geven. Bij Schön kom je om te genieten en om het tikken van de klok even te vergeten.

Tijd voor een nieuwe look?

Concept store

Concept store

Schön is een totaalconcept. Naast het kapsalon en de school kan je bij ons ook shoppen! In onze shop corner inspireren we je met leuke items en must haves om je look af te werken. Je vindt er een selectie van kledij & accessoires: t-shirts met originele prints, the perfect sweater, elegante haaraccessoires en stijlvolle handtassen. Er is altijd wel iets waar je blij van wordt!

Opleidingen<br>& Workshops

Opleidingen
& Workshops

Eender wie kan bij ons een opleiding komen volgen. Professioneel of particulier. Beginner of gevorderde. Overdag, ’s avonds of op maat volgens jouw agenda. Misschien droom je ervan om barbier te worden? Of heb je altijd al werk willen maken van die cursus make-up artist? Bij Schön leren we je de kneepjes van het vak én je leert het op de werkvloer, van échte professionals.

 

Locatie – <br>en stoelverhuur

Locatie –
en stoelverhuur

Schön, de perfecte locatie voor jouw event!
Op zoek naar een unieke locatie voor jouw event? Houd je presentatie of meeting bij Schön en maak er een onvergetelijke gebeurtenis van. Onze polyvalente lesruimte is de geknipte setting. (Capaciteit tot 40 personen.)

Kappersstoel huren bij Schön
Bij ons kan je ook een stoel huren voor je eigen project. In ons historisch pand heerst een huiselijke sfeer. Hier vind je alles om je klanten te verwennen!

Meer info?

Cadeaubon

Cadeaubon

Een cadeaubon van Schön is altijd een goed idee! Je kiest zelf wat je geeft. Een bedrag, een beautybehandeling of een workshop. Kom langs en vraag ernaar, wij helpen je graag een smile op iemands gezicht toveren.

Luizenpreventie<br>voor scholen

Luizenpreventie
voor scholen

Wist je dat we bij Schön ook aan luizenpreventie doen? Met ons Luizenproject informeren we scholen over die vervelende kriebelbeestjes op een kindvriendelijke manier. Is er een luizenuitbraak op jouw school? Dan kunnen jullie beroep doen op onze diensten om de luizen aan te pakken. We ontvangen de scholen in ons pand.

Meer info?