HAIR
ACADEMY

We know hair

In de Schön Academy krijg je les van échte professionals. Gediplomeerde docenten die hun vak door en door kennen en ruime praktijkervaring hebben. Zij leggen de lat hoog voor zichzelf en willen jou alle kennis en vaardigheden doorgeven, zodat jij goed gewapend je vleugels kan uitslaan.

Steeds <br> up-to-date

Steeds
up-to-date

Bij Schön Academy streven we naar kwaliteit in alles wat we doen. Naast gefundeerde basiskennis, zorgen we ervoor dat onze studenten up-to-date blijven. We passen onze opleidingen steeds aan, aan de nieuwste trends & technieken. Zo ben jij straks ook helemaal mee met wat hot & happening is!

Opleidingsattest

Opleidingsattest

Alle Schön Academy opleidingen zijn professioneel.

Wie bij ons afstudeert ontvangt een vakkundigheidsattest. Zo heb jij een streepje voor, wanneer je gaat solliciteren of ben je ervan verzekerd dat je over kwalitieve kennis beschikt om het zelf waar te maken als zelfstandige.

Evaluatie

Evaluatie

Omdat we er zeker van willen zijn dat onze studenten de leerstof voldoende beheersen, is er een evaluatie na elk onderdeel. Elke leerling wordt beoordeeld op zowel theoretische als praktische kennis.

Lesmateriaal

Lesmateriaal

Schön Academy voorziet de theoretische cursussen en de grondstoffen. Praktisch materiaal kan je via ons aankopen of zelf meebrengen. Wij bieden ook een kant-en-klare materiaalkoffer aan, die alle benodigdheden bevat. Vraag ernaar bij je inschrijving.

Toelatings­voorwaarden

Toelatings­voorwaarden

  • Sommige opleidingen vereisen specifieke voorkennis. Indien dat het geval wordt het zo aangegeven.
  • Cursisten zijn 18 jaar oud of worden 18 in de loop van het kalenderjaar waarin de cursus start.
  • De meeste lessen gaan door in het Nederlands. Voldoende Nederlands kunnen spreken en schrijven is noodzakelijk om de lessen te begrijpen.
    (Nota: Bepaalde opleidingen worden door internationale docenten in het Frans of in het Engels gegeven. Voor wie deze talen niet beheerst, worden deze lessen naar het Nederlands vertaald.)
Praktijkgericht leren: voor studenten vanaf 18 jaar

Praktijkgericht leren: voor studenten vanaf 18 jaar

Sta je te popelen om het kappersvak zo snel mogelijk aan te leren? Dan is werkend leren dé ideale formule voor jou. Je wordt in sneltempo opgeleid, terwijl je ervaring op de werkvloer opdoet.

Meer info?

Stage en infomomenten middelbare scholen

Stage en infomomenten middelbare scholen

Scholen kunnen op elk moment een stageaanvraag indienen. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van infomomenten en kijkdagen.